Infrarood verwarmingspanelen in de slaapkamer of hobbyruimte

Slaapkamers en hobbykamers zijn uitermate geschikt om te verwarmen met infrarood verwarmingspanelen. In de genoemde ruimtes wordt in het algemeen de temperatuur lager aangehouden dan bijvoorbeeld de woonkamer.
Toch komt het vaak voor dat de temperatuur in de ruimte tijdelijk hoger gewenst is, bijv. bij het maken van huiswerk of hobbyen. Omdat de cv-thermostaat in de meeste gevallen in de woonkamer hangt is dit hierdoor niet mogelijk. Echter, zou er gebruik gemaakt worden van infrarood verwarmingspanelen, dan is er geen vuiltje meer aan de lucht. De temperatuur is in iedere slaap-of hobbykamer appart in te stellen d.m.v. een draadloze of bedrade thermostaat. Dus ook in geval van een combinatie van CV en infrarood verwarming kunt u de temperatuur in uw gehele woning op een perfecte manier regelen.

 

Ruime keuze in infrarood panelen

Binnen ons brede assortiment zult u geen moeite hebben met kiezen van één of meerdere infrarood verwarmingspanelen. Voor ieder wat wils; voor de kinderen een paneel met een leuke (eigen) afbeelding of een verplaatsbaar infraroodpaneel voor bij het bureau: de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Gaat u voor kwaliteit en ruime keuze, dan gaat u voor de infrarood panelen van Premium Heating!

naar boven