Infraroodpanelen voor uw badkamer

Als er één ruimte is waar de infrarood stralingswarmte aangenaam is dan is het wel de badkamer. Uw badkamer is met de infrarood straling zeer snel op temperatuur in tegenstelling tot bijv. vloerverwarming. Een ander voordeel van verwarmen met infraroodpanelen is dat de wanden in de badkamer warmte af zullen geven. Hierdoor blijven de wanden minder vochtig waarmee schimmelvorming in de badkamer wordt voorkomen. Indien u in de badkamer gebruik maakt van de infrarood spiegelpanelen zult u als voordeel ervaren dat de sFusion Glass infrarood spiegelpaneelpiegels niet zullen beslaan. Naast de spiegelpanelen zijn er voor uw badkamer uiteraard nog veel meer modellen beschikbaar. U zou bijvoorbeel kunnen kiezen voor een verwarmingspaneel van Infra i.c.m. een handdoekrail; hiermee heeft u de handdoek weer snel droog. Wat voor badkamerinrichting u ook heeft, er is altijd wel een infraroodpaneel dat matcht met uw design.

 

Infrarood handdoekdroger

De vernieuwde handdoekdroger heeft nu een extra functie: een drukknop schakelt het paneel in stappen van 2 uur in waarmee uw handdoeken gedroogd worden.

infraroodpanel met handdoekrail

Uiteraard is dit infraroodpaneel niet alleen geschikt om uw handdoeken te drogen, maar kan het paneel ook gebruikt worden als verwarming van uw badkamer. De bediening van dit paneel is uiteraard weer mogelijk in zowel bedrade als draadloze vorm.

naar boven