Infrarood panelen in de woonkamer

Decoratieve én functionele panelen

Onze infraroodpanelen passen door het decoratieve uiterlijk prima in uw woon- en leefomgeving. Door de combinatie van de aangename stralingswarmte en het fraaie uiterlijk van de panelen geniet u niet alleen van de warmte maar ook nog eens van een fraaie decoratie aan de wand of plafond.

Infrarood panelen zorgen voor een gezond leefklimaat

Doordat de straling ook wordt opgenomen door de wanden (en andere objecten) is de temperatuur hiervan zo'n halve graad warmer dan de ruimte zelf. Gevolg is: geen schimmel meer, geen condensvorming en geen loszittend behang! Daarnaast geven de objecten de warmte gedurende een langere periode de warmte af. Eén keer een deur openen heeft hierdoor geen fikse daling in temperatuur tot gevolg.
Geen stofcirculatie meer! Zoals gesteld: doordat de infrarood panelen enkel m2 verwarmen en niet de lucht is er ook geen stofcirculatie meer of huismijt. Dit levert zonder meer een gezonder leefklimaat op.
Voel direct de warmte. Geen trage opstart van het cv-systeem of vloerverwarming meer. U schakelt het paneel of de panelen in, en u ervaart vrijwel direct de stralingswarmte.

naar boven