Zorgen infrarood panelen voor gezonde verwarming?

Dit is een veelgestelde vraag, en over het antwoord kunnen we kort en bondig zijn: ja, met infrarood panelen creëert u een gezonde leefomgeving.

Onderzoek naar infrarood straling

infrarood panelen = gezonde verwarmingAl meer dan 50 jaar wordt er onderzoek gedaan naar de heilzame effecten van van infrarood warmte op het lichaam. Deze onderzoeken tonen aan dat de mens kan profiteren van de therapeutische werking van de infrarood warmte. Infrarood straling wordt al jaren gebruikt in de medische wereld om bijvoorbeeld het genezingsproces te bevorderen of bij gewrichts- en spierpijn. Infrarood straling is niet alleen zeer hygiënisch, het stimuleert en bevordert de stofwisseling en de doorbloeding. De infraroodstraling veroorzaakt geen ronddwarrelende pollen, bacteriën of schimmelsporen zodat mensen met een allergie zich pretiger voelen.

Infrarood verwarming en de wetenschap

Infrarood verwarming bezit de eigenschap om het lichaam te laten doordringen met biologische frequenties. Dit stimuleert de zelfhelende kracht van het lichaam en versterkt het immuunsysteem. Dit laatste is wetenschappelijk onderzocht door het IGEF (Internationalle Gesellschaft für Elektrosmog Forschung). Ook tasten de infrarood panelen de luchtvochtigheid niet aan.

Kortom: met infrarood panelen creëert u een gezonde leefomgeving met verwarming die aanvoelt als zonnestraling.

naar boven