Bent u op zoek naar een duurzame totaaloplossing? Ook dan bent u bij Premium Heating Infrarood Panelen aan het juiste adres.

Net zoals steeds meer mensen en bedrijven wilt u wellicht ook zelf duurzaam energie op gaan wekken en gebruiken. U wilt bijvoorbeeld naast infrarood panelen gebruik gaan maken van zonnepanelen; een uitstekende keuze natuurlijk! Maar waar schaft u deze aan of waar laat u zich over zonnepanelen informeren?

Bij Premium Heating gaan we een stapje verder dan alleen advies geven en verkoop op gebied van infrarood panelen.

Wij beschikken over een breed netwerk van installateurs, adviesbureau's en zelfs financieel adviseurs, allen gespecialiseerd op gebied van duurzaamheid. Zo houden wij de lijnen kort en kunnen bij een aanvraag van infrarood panelen of zonnepanelen snel en doeltreffend te werk gaan.

De stroom die u duurzaam opwekt zelf gebruiken

Door gebruik te maken van zonnepanelen kunt u de duurzaam opgewekte stroom gebruiken voor het verwarmen van uw woning of bedrijfspand d.m.v. infrarood verwarming. Daarnaast kunt u deze stroom gebruiken om te voorzien in de warmwater behoefte. Wekt u teveel stroom op? In plaats van deze stroom tegen een laag tarief te verkopen aan het energiebedrijf is er tegenwoordig zelfs de mogelijkheid om deze energie op te slaan voor later gebruik. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

naar boven