Infrarood panelen van Redwell; elegantie ten top!

Wie bij infrarood panelen van Redwell denkt aan saai plaatwerk, slaat de plank behoorlijk mis. Met meerdere design awards op haar naam heeft Redwell qua uiterlijk van de infrarood panelen een hoop te bieden. U kunt de infrarood panelen geheel aanpassen naar uw wensen, zodat de panelen goed uitkomen in uw interieur. Van infrarood panelen met reliëf tot panelen voorzien van een afbeelding naar keuze, u kunt het zo gek niet bedenken!

Infrarood verwarming - serie WE-Line

 infrarood serie WE-Line De WE-Line infraroodpanelen-serie is door haar witte, licht gestructureerde oppervlak een kostengunstig alternatief in een elegant eenvoudig design. Tevens kunt u de keuze laten vallen op de WE-Line met afbeelding. De Redwell infraroodpanelen overtuigen door hun veelvoud aan mogelijkheden. U heeft een keuze aan talrijke beeldmotieven in vier verschillende afmetingen.
Naast de talrijke beeldmotieven biedt Redwell, dankzij een nieuw printproces, de mogelijkheid een persoonlijk motief op de hoogwaardige WE-Line panelen te laten printen. Denkt u hierbij aan foto’s, (bedrijfs)logo’s of eigen afbeeldingen. Deze zijn leverbaar in alle afmetingen van de We-Line panelen zonder lijst! De optimale afdrukkwaliteit is 300 dpi. 

Meer series volgen binnenkort, tot die tijd kunt uiteraard contact met ons opnemen

naar boven